Тамаро - Охрид

Полни 25 години се зад нас, години во кои, заедно со целиот тим и сите луѓе кои годиниве беа дел од нашата приказна прераснавме во успешна компанија со сериозни успеси зад себе…

„Тамаро“ е трговска фирма, која е основана во далечната 1997 година.

Името го добива по првите две букви од имињата на сопствениците Татјана и Роберто и нивната тогаш 7-годишна ќерка Марија. Во 2005 година е отворен првиот простор за магацин на големо „АМ“.

Контакт

Имате дополнителни прашања?

Поголем број членови, поконкуренти цени на производи со добар квалитет по прифатлива цена. Секој викенд акции.
Контактирајте со нас и станете дел од нашата групација.

Loading
Your message has been sent. Thank you!

ЧЛЕНКИ ВО ГРУПАЦИЈАТА

СКОПЈЕ, СТРУГА, КУМАНОВО, БИТОЛА, ГОСТИВАР, ОХРИД, КИЧЕВО, СВЕТИ НИКОЛЕ, КАВАДАРЦИ И ТЕТОВО
- МНОГУ ПОВОЛНОСТИ ЗА КУПУВАЧИТЕ