ЕЛИДА - КУМАНОВО

Елида Маркети започна со работа на 7-ми Април 1993 год. во еден мал простор од 28 метри квадратни. Денеска Елида Маркети е најраспространетиот ланец на маркети во Куманово со 31 маркет и околу 300 вработени, припадници на мултиетничката заедница која го карактеризира нашиот град. Веќе 4 маркети имаме лоцирано и во Скопје, со визија за проширување. Нашата мисија е континуирано снабдување на потрошувачите со производи и услуга со врвен квалитет, како и обезбедување подобри услови за нашите вработени.

Контакт

Имате дополнителни прашања?

Поголем број членови, поконкуренти цени на производи со добар квалитет по прифатлива цена. Секој викенд акции.
Контактирајте со нас и станете дел од нашата групација.

Loading
Your message has been sent. Thank you!

ЧЛЕНКИ ВО ГРУПАЦИЈАТА

СКОПЈЕ, СТРУГА, КУМАНОВО, БИТОЛА, ГОСТИВАР, ОХРИД, КИЧЕВО, СВЕТИ НИКОЛЕ, КАВАДАРЦИ И ТЕТОВО
- МНОГУ ПОВОЛНОСТИ ЗА КУПУВАЧИТЕ