Монтенегро

Монтенегро маркети се основани во 1988 година во Гостивар.Во моментов има 9 маркети на ниво на град Гостивар од кој 1 е со површина од 1000м2, а останатите се движат од 100м2 до 350м2 продажен простор и исто така располага со над 20 000 производи во нивното портфолио, а исто така е и лидер во малопродажба на ниво на градот Гостивар. Компанијата исто така врши и дистрибуција на ниво на Македонија на асортиман кој самата го увезува.

Контакт

Имате дополнителни прашања?

Поголем број членови, поконкуренти цени на производи со добар квалитет по прифатлива цена. Секој викенд акции.
Контактирајте со нас и станете дел од нашата групација.

Loading
Your message has been sent. Thank you!

ЧЛЕНКИ ВО ГРУПАЦИЈАТА

СКОПЈЕ, СТРУГА, КУМАНОВО, БИТОЛА, ГОСТИВАР, ОХРИД, КИЧЕВО, СВЕТИ НИКОЛЕ, КАВАДАРЦИ И ТЕТОВО
- МНОГУ ПОВОЛНОСТИ ЗА КУПУВАЧИТЕ