МИСА - СТРУГА

МКБ Миса ги направи своите први чекори низ трговијата во 1995 година, основана од браќата Антон и Васил Миса, со најпрво еден магацински простор. Шест години подоцна, во 2001 година се отвори првиот маркет до градскиот пазар во Струга, со кој наш приоритет стана задоволството на нашите потрошувачи, и така се создаде и нашиот слоган „Пазарете со мерак“.МКБ МИСА се занимава со трговија на големо и мало.

Контакт

Имате дополнителни прашања?

Поголем број членови, поконкуренти цени на производи со добар квалитет по прифатлива цена. Секој викенд акции.
Контактирајте со нас и станете дел од нашата групација.

Loading
Your message has been sent. Thank you!

ЧЛЕНКИ ВО ГРУПАЦИЈАТА

СКОПЈЕ, СТРУГА, КУМАНОВО, БИТОЛА, ГОСТИВАР, ОХРИД, КИЧЕВО, СВЕТИ НИКОЛЕ, КАВАДАРЦИ И ТЕТОВО
- МНОГУ ПОВОЛНОСТИ ЗА КУПУВАЧИТЕ