МИН-ЕКС - КАВАДАРЦИ

Како успешен бренд МИН-ЕКС ДОО постои на нашиот пазар од доцните деведесети години, или поточно кажано од 1995 година.

Основач, челник и Управител на фирмата е г-дин Петре Трајков кој со својата силна визија и реалистична стратегија активно ја води компанијата кон долгорочен успех.

Основна дејност на нашата компанија е промет на производи во големопродажба и промет на производи во малопродажба.

Во делот на малопродажбата, “МИН-ЕКС” ДОО има 14 маркети ( од кои еден е discount cash&carry; ), кои се доста активни и покриваат добар простор на локално ниво во делот на малопродажните услуги. Денес Мин-Екс Доо има 135 вработени.

Контакт

Имате дополнителни прашања?

Поголем број членови, поконкуренти цени на производи со добар квалитет по прифатлива цена. Секој викенд акции.
Контактирајте со нас и станете дел од нашата групација.

Loading
Your message has been sent. Thank you!

ЧЛЕНКИ ВО ГРУПАЦИЈАТА

СКОПЈЕ, СТРУГА, КУМАНОВО, БИТОЛА, ГОСТИВАР, ОХРИД, КИЧЕВО, СВЕТИ НИКОЛЕ, КАВАДАРЦИ И ТЕТОВО
- МНОГУ ПОВОЛНОСТИ ЗА КУПУВАЧИТЕ