ОАЗА - ТЕТОВО

30 години успешна работа , години макотрпна работа,заедно со целиот наш тим,чекор по чекорпораснавме во успешна компанија со 4 маркети кои го задоволуваат пазарот и своите клиенти.„ОАЗА“ е друштво, кое е основано во далечната 1992 година. Оваа година славиме точно 30 години од отворањето.

Контакт

Имате дополнителни прашања?

Поголем број членови, поконкуренти цени на производи со добар квалитет по прифатлива цена. Секој викенд акции.
Контактирајте со нас и станете дел од нашата групација.

Loading
Your message has been sent. Thank you!

ЧЛЕНКИ ВО ГРУПАЦИЈАТА

СКОПЈЕ, СТРУГА, КУМАНОВО, БИТОЛА, ГОСТИВАР, ОХРИД, КИЧЕВО, СВЕТИ НИКОЛЕ, КАВАДАРЦИ И ТЕТОВО
- МНОГУ ПОВОЛНОСТИ ЗА КУПУВАЧИТЕ