АСТРА - СВ.НИКОЛЕ

Се започна на 25.11.1993 година ,кога беше отворен првиот Астра Маркет во Свети Николе.До 1995 година беа отворени 3 (три) маркети во Св.Николе. Со своето започнување Астра донесе нов тренд и поинаков начин на пазарување во согласност со сите европски стандарди и методи на работа во малопродажниот бизнис. Сопственоста на компанијата е 100%приватна,а нашата основна дејност е продажба на храна и производи за лична хигиена,нега и хигиена на домот.


Астра од самиот почеток бележи умерен,но постојан и стабилен раст,постојано отварајќи нови продажни објекти.Растот е резултат на подобрување на услугата и подобрување на квалитетот на целокупното дожививање и искуство на нашите потрошувачи во сите продажни објекти.

Контакт

Имате дополнителни прашања?

Поголем број членови, поконкуренти цени на производи со добар квалитет по прифатлива цена. Секој викенд акции.
Контактирајте со нас и станете дел од нашата групација.

Loading
Your message has been sent. Thank you!

ЧЛЕНКИ ВО ГРУПАЦИЈАТА

СКОПЈЕ, СТРУГА, КУМАНОВО, БИТОЛА, ГОСТИВАР, ОХРИД, КИЧЕВО, СВЕТИ НИКОЛЕ, КАВАДАРЦИ И ТЕТОВО
- МНОГУ ПОВОЛНОСТИ ЗА КУПУВАЧИТЕ