АТВА МАРКЕТИ - КИЧЕВО

АТВА МАРКЕТИ- Кичево датираат од далечната 1993 година и располага со 9 продажни објекти од кои 8 во Кичево и 1 во Македонски Брод. Со вкупна продажна површина од 3,600 м2 за кои се грижат 140 вработени и асортиман од повеќе од 25,000 производи, АТВА Маркетите се насочени кон задоволување на потребите на граѓаните на Кичево претставувајќи сигурен партнер во секојдневието.

Контакт

Имате дополнителни прашања?

Поголем број членови, поконкуренти цени на производи со добар квалитет по прифатлива цена. Секој викенд акции.
Контактирајте со нас и станете дел од нашата групација.

Loading
Your message has been sent. Thank you!

ЧЛЕНКИ ВО ГРУПАЦИЈАТА

СКОПЈЕ, СТРУГА, КУМАНОВО, БИТОЛА, ГОСТИВАР, ОХРИД, КИЧЕВО, СВЕТИ НИКОЛЕ, КАВАДАРЦИ И ТЕТОВО
- МНОГУ ПОВОЛНОСТИ ЗА КУПУВАЧИТЕ