ЛКА – ЕДЕН ТРГОВСКИ ЛАНЕЦ

Поголем број членови
поконкуретни цени

Нашите вработени негуваат пријателски однос со потрошувачите. Заедно со ексклузивната понуда на брендови oд проверени домашни и странски произведувачи по акциски цени, се гаранција за заеднички успех.

ЛКА – ЕДЕН ТРГОВСКИ ЛАНЕЦ

Добар квалитет
по прифатлива цена

Продукти со конкурентни цени и познати производи, кои сте навикнати да ги купувате, со најдобар квалитет за најдобри цени.

ВИКЕНД АКЦИИ

ЛКА – ЕДЕН ТРГОВСКИ ЛАНЕЦ

СЕКОЈ ВИКЕНД АКЦИИ

Значително намалени цени на одредени производи.

Во сите маркети на Рептил, Миса, Елида, Ангромаркетинг, Монтенегро, Тамаро, Атва, Астра, Минекс и Оаза.

1.

137 продажни места

најголем трговски ланец во Македонија со продажни места во Скопје, Струга, Куманово, Битола, Гостивар, Охрид, Кичево, Свети Николе, Кавадарци и Тетово

2.

10 трговски бренда

Рептил, Миса, Елида, Ангромаркетинг, Монтенегро, Тамаро, Атва, Астра, Минекс и Оаза, со преку 1500 вработени

3.

Многу поволности за купувачите

Омилените производи по најпристапни цени и големи попусти на одредени продукти за време на викенд-акциите. Достапни производи ексклузивно во нашите рафтови!

ЛКА - еден трговски ланец - многу поволности за купувачите

Во нашиот ланец на маркети нудиме продукти со конкурентни цени и познати производи, кои сте навикнати да ги купувате, со најдобар квалитет за најдобри цени.

Избирате од понудата на ексклузивни брендови достапни само во нашата мрежа:

  • кондиторски производи Sunrice и Delicious,
  • млечни производи на млекарницата Шара,
  • зрнести производи на Nutriland,
  • конзервирани производи Hans,
  • препаратите за домаќинство и хигиена Bliss и Viki,
  • сладоледите Ice Dream како и тоалетната хартија и бришачите за раце Perfetto.

Добар квалитет по прифатлива цена.

ЧЛЕНКИ ВО ГРУПАЦИЈАТА

Скопје, Струга, Куманово, Битола, Гостивар, Охрид, Кичево, Свети Николе, Кавадарци и Тетово

КУМАНОВО

ГОСТИВАР

СТРУГА

ДЕМИР ХИСАР

СКОПЈЕ

КИЧЕВО

ОХРИД

Тетово

СВ.НИКОЛЕ

КАВАДАРЦИ

Сакате да добивате новости?

Претплатете се на нашиот newsletter!

    ©2022 LKA | Сите права се задржани | Изработено од ИнОне