Рептил - Скопје

Рептил маркетите постојат 25 години и бележат континуиран раст и економски успех од своето основање. Нашата компанија е основана врз темелите на поранешните самопослуги Центро преку модернизирање на нивните простории и вработување на дел од нивниот искусен персонал. Ова ни овозможува да се истакнеме како единствен ланец-маркети во градот кој ја продолжува традицијата и гарантира топла и искрена услуга за секој потрошувач. Рептил маркетите не ја забораваат топлината на маалските продавници. Нашиот приоритет е секој купувач да излезе задоволен по пазарувањето. Денес, нашата компанија располага со 19 маркети со средна големина и тие се распоредени во  различни населби во главниот град, а сега и во Виница кој број 5 маркети.

Во потрага по целосното задоволство на нашите потрошувачи, наша втора одлика, покрај најдобрата услуга, е големиот и квалитетен асортиман на производи . Како додадени вредности во нашата услуга се свежо печениот леб, багети и печива, секојдневната испорака на свежо овошје и зеленчук, како и ин-аут производите наменети за домаќинствата. Половина од маркетите имаат во понудата свежо месо и слатководна и морска риба и плодови. На нашата кујна и готовите јадења особено се гордееме, менито е големо со избор на традиционална и модерна храна.

 1. 19 маркети во Скопје и 5 маркети во Виница, со над 300 вработени
 2. Визија: Маркети со најдобрата услуга во градот
 3. Слоган: Пазарете со срце и задоволство
 4. Број на клуб Рептил членови: 20.000
 5. Онлајн продажба со цени од рафтот на маркетите – www.reptilmarketi.mk
 6. Големопродажба на јавен и приватен сектор и достава до компании
 7. Рептил маркетите ја имаат најдобрата услуга во градот!

  Get in Touch

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Rerum earum eveniet dolorum suscipit nesciunt incidunt animi repudiandae ab at, tenetur distinctio voluptate vel illo similique.

  Телефон

  +1234568999

  E-Mаил

  +1234568999

  Локација

  +1234568999

  ЧЛЕНКИ ВО ГРУПАЦИЈАТА

  Скопје, Струга, Куманово, Битола, Гостивар, Охрид, Кичево, Свети Николе, Кавадарци и Тетово

  КУМАНОВО

  ГОСТИВАР

  СТРУГА

  ДЕМИР ХИСАР

  СКОПЈЕ

  КИЧЕВО

  ОХРИД

  Тетово

  СВ.НИКОЛЕ

  КАВАДАРЦИ

  Сакате да добивате новости?

  Претплатете се на нашиот news letter