Оаза - Тетово

30 години успешна работа , години макотрпна работа,заедно со целиот наш тим,чекор по чекорпораснавме во успешна компанија со 4 маркети кои го задоволуваат пазарот и своите клиенти.„ОАЗА“ е друштво, кое е основано во далечната 1992 година. Оваа година славиме точно 30 години  од отворањето.

Почнавме да работиме со само 1 маркет и полека ,чекор по чекор успешна работа,вложентруд,стигнавме до 4 маркети ,на атрактивни места во Тетово.Моментално вбројуваме 25вработени,тим кој љубезно ги услужува нашите клиенти и им стои на располагање во секој момент.

Ние како друштво се трудиме во секој поглед и на секого да се задоволени потребите,најпрвоовозможуваме пријатна работна атмосфера на вработените и секако најпрво да се задоволенипотребите на нашите купувачи. Нудиме разноврсни производи и располагаме со огромен број наартикли,за да ги поткрепиме потребите на секој купувач.

Се надеваме на уште поуспешна работа,уште новоотворени маркети,зголемување на бројот на вработените.

  Get in Touch

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Rerum earum eveniet dolorum suscipit nesciunt incidunt animi repudiandae ab at, tenetur distinctio voluptate vel illo similique.

  Телефон

  +1234568999

  E-Mаил

  +1234568999

  Локација

  +1234568999

  ЧЛЕНКИ ВО ГРУПАЦИЈАТА

  Скопје, Струга, Куманово, Битола, Гостивар, Охрид, Кичево, Свети Николе, Кавадарци и Тетово

  КУМАНОВО

  ГОСТИВАР

  СТРУГА

  ДЕМИР ХИСАР

  СКОПЈЕ

  КИЧЕВО

  ОХРИД

  Тетово

  СВ.НИКОЛЕ

  КАВАДАРЦИ

  Сакате да добивате новости?

  Претплатете се на нашиот news letter