Монтенегро - Гостивар

Монтенегро маркети се основани во 1988 година во Гостивар.

Во моментов има 9 маркети на ниво на град Гостивар од кој 1 е со површина од 1000м2, а останатите се движат од 100м2 до 350м2 продажен простор и исто така располага со над 20 000 производи во нивното портфолио, а исто така е и лидер во малопродажба на ниво на градот Гостивар. Компанијата исто така врши и дистрибуција на ниво на Македонија на асортиман кој самата го увезува.

  Get in Touch

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Rerum earum eveniet dolorum suscipit nesciunt incidunt animi repudiandae ab at, tenetur distinctio voluptate vel illo similique.

  Телефон

  +1234568999

  E-Mаил

  +1234568999

  Локација

  +1234568999

  ЧЛЕНКИ ВО ГРУПАЦИЈАТА

  Скопје, Струга, Куманово, Битола, Гостивар, Охрид, Кичево, Свети Николе, Кавадарци и Тетово

  КУМАНОВО

  ГОСТИВАР

  СТРУГА

  ДЕМИР ХИСАР

  СКОПЈЕ

  КИЧЕВО

  ОХРИД

  Тетово

  СВ.НИКОЛЕ

  КАВАДАРЦИ

  Сакате да добивате новости?

  Претплатете се на нашиот news letter