Елида - Куманово

Елида Маркети започна со работа на 7-ми Април 1993 год. во еден мал простор од 28 метри квадратни. Денеска Елида Маркети е најраспространетиот ланец на маркети во Куманово со 31 маркет и околу 300 вработени, припадници на мултиетничката заедница која го карактеризира нашиот град. Веќе 4 маркети имаме лоцирано и во Скопје, со визија за проширување. Нашата мисија е континуирано снабдување на потрошувачите со производи и услуга со врвен квалитет, како и обезбедување подобри услови за нашите вработени.

  Get in Touch

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Rerum earum eveniet dolorum suscipit nesciunt incidunt animi repudiandae ab at, tenetur distinctio voluptate vel illo similique.

  Телефон

  +1234568999

  E-Mаил

  +1234568999

  Локација

  +1234568999

  ЧЛЕНКИ ВО ГРУПАЦИЈАТА

  Скопје, Струга, Куманово, Битола, Гостивар, Охрид, Кичево, Свети Николе, Кавадарци и Тетово

  КУМАНОВО

  ГОСТИВАР

  СТРУГА

  ДЕМИР ХИСАР

  СКОПЈЕ

  КИЧЕВО

  ОХРИД

  Тетово

  СВ.НИКОЛЕ

  КАВАДАРЦИ

  Сакате да добивате новости?

  Претплатете се на нашиот news letter