Атва Маркети - Кичево

АТВА МАРКЕТИ- Кичево датираат од далечната 1993 година и располага со 9 продажни објекти од кои 8 во Кичево и 1 во Македонски Брод.  Со вкупна продажна површина од 3,600 м2 за кои се грижат 140 вработени и асортиман од повеќе од 25,000 производи, АТВА Маркетите се насочени кон задоволување на потребите на граѓаните на Кичево претставувајќи сигурен партнер во секојдневието.

  Get in Touch

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Rerum earum eveniet dolorum suscipit nesciunt incidunt animi repudiandae ab at, tenetur distinctio voluptate vel illo similique.

  Телефон

  +1234568999

  E-Mаил

  +1234568999

  Локација

  +1234568999

  ЧЛЕНКИ ВО ГРУПАЦИЈАТА

  Скопје, Струга, Куманово, Битола, Гостивар, Охрид, Кичево, Свети Николе, Кавадарци и Тетово

  КУМАНОВО

  ГОСТИВАР

  СТРУГА

  ДЕМИР ХИСАР

  СКОПЈЕ

  КИЧЕВО

  ОХРИД

  Тетово

  СВ.НИКОЛЕ

  КАВАДАРЦИ

  Сакате да добивате новости?

  Претплатете се на нашиот news letter