Астра - Св.Николе

Се започна на 25.11.1993 година ,кога беше отворен првиот Астра Маркет во Свети Николе.До 1995 година беа отворени 3 (три) маркети во Св.Николе. Со своето започнување Астра донесе нов тренд и поинаков начин на пазарување во согласност со сите европски стандарди и методи на работа во малопродажниот бизнис. Сопственоста на компанијата е 100%приватна,а нашата основна дејност е продажба на храна и производи за лична хигиена,нега и хигиена на домот.

Астра од самиот почеток бележи умерен,но постојан и стабилен раст,постојано отварајќи нови продажни објекти.Растот е резултат на подобрување на услугата и подобрување на квалитетот на целокупното дожививање и искуство на нашите потрошувачи во сите продажни објекти.

Ние сме присутни само во Свети Николе со своите 10(десет)продажни објекти. Вкупната површина на Астра маркетите изнесува над 2000 М2. Нашите маркети нудат асортиман од над 8.000 производи со гарантирано контролиран квалитет. 100% од асортиманот на производи е од домашни добавувачи или производители. Добро организираниот персонал ,беспрекорните услуги, континуирано просуство на промотивни и акциски продажби со намалување на цени се дефинитивно карактеристиките по кои ке ги препознаете нашите маркети.

Денес нашата компанија брои(80) осумдесет вработени.

Астра соработува со речиси сите домашни производители,добавувачи и дистрибутери ,трудејки се да биде добар партнер. Ни причинува задоволство што соработката со сите наши партнери е на високо ниво при што секогаш и двете страи се задоволни со резултатите. 

Нашата основна активност и определба е ширење на синџирот маркети како места каде порошувачите ќе најдат се на едно место , ќе пазарат по најпристапни цени, ќе добијат најквалитетна услуга и секако ќе уживаат во пазарувањето

  Get in Touch

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Rerum earum eveniet dolorum suscipit nesciunt incidunt animi repudiandae ab at, tenetur distinctio voluptate vel illo similique.

  Телефон

  +1234568999

  E-Mаил

  +1234568999

  Локација

  +1234568999

  ЧЛЕНКИ ВО ГРУПАЦИЈАТА

  Скопје, Струга, Куманово, Битола, Гостивар, Охрид, Кичево, Свети Николе, Кавадарци и Тетово

  КУМАНОВО

  ГОСТИВАР

  СТРУГА

  ДЕМИР ХИСАР

  СКОПЈЕ

  КИЧЕВО

  ОХРИД

  Тетово

  СВ.НИКОЛЕ

  КАВАДАРЦИ

  Сакате да добивате новости?

  Претплатете се на нашиот news letter